Keukens

Een nieuwe keuken… Daar komt een hoop bij kijken. Er is geen andere ruimte in het huis waarbij je zoveel keuzes moet maken als bij een nieuwe keuken. En als je met verschillende keukenverkopers gaat praten, wordt het er niet gemakkelijker op. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een maatwerkkeuken. Een keuken die precies bij ze past. En dat is voor iedereen anders. Als jij ook liever een maatwerkkeuken wilt, ben je bij ons aan het goede adres.

Alles over keukens
STU_dsc3800-project-Nieuw-milligen-LR-28

Badkamermeubels

De badkamer heeft binnen het interieur een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De standaard badkamer met praktische witte tegeltjes en een wastafel in dezelfde kleur, vind je bijna niet meer. Een eigentijdse badkamer is een plek voor ontspanning. Hier begin je ’s ochtends relaxed aan je dag en kom je ’s avonds helemaal tot rust. Zen en spa zijn de buzz woorden als het gaat over moderne badkamers.

Alles over badmeubels
STU_dsc1857-projecten-LR-71

Meubels op maat

Er zijn tientallen redenen te verzinnen waarom je een meubel op maat wilt. Je hebt bijvoorbeeld qua design een mooi meubel gezien, maar het materiaal past niet bij je interieur. Of je weet hoe je tafel eruit moeten komen te zien, maar je kunt nergens zo’n tafel vinden. Of je woning is wat ingewikkeld qua indeling en vorm, waardoor een standaard meubel niet past. Of je wilt gewoon een uniek meubelstuk, dat verder niemand heeft.

Alles over meubels
STU_dsc1509-projecten-LR-11

Kantoorinrichting

Onderzoeken laten keer op keer zien dat een prettige werkomgeving bijdraagt aan de productiviteit en tevredenheid van de mensen die er werken. Kantoorinrichting speelt daarbij een belangrijke rol. Slimme kasten, ruime tafels en comfortabele bureaus of werkbladen zorgen dat je efficiënt en aangenaam kunt werken. Door het meubilair af te stemmen op de rest van de kantoorinrichting, creëer je een harmonieus geheel waar iedereen graag aan de slag wil.

Alles over kantoorinrichting
VAU_DSC7175_Project-LR-16
Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Zodra we contact hebben, inventariseren we je wensen vast. Op basis daarvan zetten we de volgende stappen. Vul je gegevens in en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Herben-Stefan-van-Asselt-2.png