Badkamermeubels

De badkamer heeft binnen het interieur een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De standaard badkamer met praktische witte tegeltjes en een wastafel in dezelfde kleur, vind je bijna niet meer.

Een eigentijdse badkamer is een plek voor ontspanning. Hier begin je ’s ochtends relaxed aan je dag en kom je ’s avonds helemaal tot rust. Zen en spa zijn de buzz woorden als het gaat over moderne badkamers.

Praktisch

Zen en spa is natuurlijk prachtig, maar wij zijn ook van de praktisch. In een badkamer heb je namelijk ook heel veel spullen nodig. Die zie je meestal niet op de plaatjes, maar ze zijn er wel. Vandaar dat we graag van je willen weten hoe je badkamer wordt gebruikt. Wie komen er allemaal en wat komen ze doen? Is het voor een snelle douche of liggen ze urenlang in bad met muziek en een boek? Wordt er geföhnd en uitgebreid opgemaakt? Want hoe meer van dit soort activiteiten, hoe meer opbergruimte er nodig is.

Meer zien?
STU_dsc1857-projecten-LR-71

Wasmeubeltafel

Als je veel spullen gebruikt in je badkamer, is een wastafelmeubel ontzettend handig. Je kan er van alles in kwijt en hebt die spullen meteen bij de hand als je voor de wastafel staat. Om alle ruimte optimaal te benutten, maken wij een wastafelmeubel op maat. Ook de indeling kan je dan volledig zelf bepalen. We kunnen een wastafelmeubel maken voor een of twee waskommen of voor een wasbak met een of twee kranen. We zetten er laden in die op rolletjes lopen of maken open vakken voor het badtextiel.

Meer weten?
STU_dsc1900-projecten-LR-78

Opbergmeubel

Zoals gezegd worden er veel spullen gebruikt in de badkamer. Het is fijn als die spullen een vaste plek hebben, zodat je alles netjes kan opbergen. Met een opbergmeubel in de badkamer wordt dat een stuk gemakkelijker. Het biedt plaats voor handdoeken en washandjes, shampoos en douchegel en al die andere spullen die je dagelijks of af en toe gebruikt. Met een opbergmeubel op maat bepaal je zelf de afmeting en indeling. Zo kan je het meubel precies afstemmen op de ruimte in de badkamer en je persoonlijke wensen.

Meer inspiratie
STU_dsc1846-projecten-LR-69
Materialen voor badkamermeubels

Een badkamer is een vochtige ruimte en niet alle materialen kunnen daar goed tegen. Als je bijvoorbeeld onbehandeld MDF gebruikt, gaat dat uitzetten zodra het nat wordt. Onbewerkt hout is ook gevoelig voor vocht en vuil. Bij Van Asselt weten we precies wat er wel en niet kan. Voor een opbergmeubel zijn er bijvoorbeeld meer mogelijkheden dan voor een wastafelmeubel.

Ons uitgangspunt zijn jouw woonwensen. Als je bijvoorbeeld al weet hoe de vloer en wanden er uit gaan zien en welke sfeer je wilt creëren, dan hebben we altijd een aantal mogelijkheden voor je badkamermeubels op maat.  

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Zodra we contact hebben, inventariseren we je wensen vast. Op basis daarvan zetten we de volgende stappen. Vul je gegevens in en je hoort zo snel mogelijk van ons!

2023-05-16_Herben-Stefan-van-Asselt-2.png