Kantoorinrichting

Onderzoeken laten keer op keer zien dat een prettige werkomgeving bijdraagt aan de productiviteit en tevredenheid van de mensen die er werken. Kantoorinrichting speelt daarbij een belangrijke rol. Slimme kasten, ruime tafels en comfortabele bureaus of werkbladen zorgen dat je efficiënt en aangenaam kunt werken. Door het meubilair af te stemmen op de rest van de kantoorinrichting, creëer je een harmonieus geheel waar iedereen graag aan de slag wil.

Wij zijn jou partner voor een op maat gemaakte kantoorinrichting die past bij de stijl en het karakter van uw bedrijf. Van opvallende balies en stijlvolle bars tot complete interieurontwerpen: wij maken het voor u op maat. Onze ervaren ontwerpers en vakmensen werken samen met aannemers en interieurarchitecten om ervoor te zorgen dat uw project naadloos aansluit op uw wensen en budget. Ook voor retail winkels in drukke winkelstraten bieden wij oplossingen op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Werkplekken

In een kantoor staan de werkplekken natuurlijk centraal. Daar is waar het moet gebeuren. Al het andere is functioneel aan de werkplek. Wat we vaak zien is dat het andersom gebeurt. Een kantoor of praktijkruimte wordt eerst helemaal ingericht met kasten en ander meubilair en de werkplek komt in de ruimte die over is. Bij Van Asselt nemen we de werkplek als uitgangspunt, of dat nou een bureau, een balie of behandeltafel is. En ook de verlichting nemen we in de plannen mee.

Ik wil meer zien!
VAU_DSC7161-Pano_Project-LR-14
Balie of bar

We zien steeds vaker dat een bedrijf een bar wil integreren in het interieur. Zo’n bar of balie is een fijne plek voor een informeel praatje of een kopje koffie. Het wordt ook basis gebruikt voor de vrijdagmiddagborrel of het personeelsfeestje.

Bij Van Asselt Interieurbouw hebben we tal van ideeën hoe je zo’n balie of bar kunt opnemen in je kantoorinrichting. We komen dat met plezier laten zien.   

Kasten

Bij een kantoorinrichting horen kasten. Voor elk beroep is de behoefte aan kastruimte anders. De tijd van grote kasten boordevol archiefmappen ligt dankzij de digitalisering achter ons. Wel is het tegenwoordig belangrijk dat persoonsgebonden gegevens veilig kunnen worden opgeborgen. Bij Van Asselt maken we kasten op maat, zodat ze precies aansluiten bij wat je doet en wat je nodig hebt. Of je nou boekhouder, architect of kapper bent.

STU_dsc1641-projecten-LR-44

Tafels

Ook in een werkruimte mag een tafel eigenlijk niet ontbreken. Het is een handig ding, waar je van alles mee kunt. Je kunt eraan werken, aan lunchen, vergaderen, koffiedrinken of even wat spullen op leggen. Om te zorgen dat je tafel in je werkruimte past, qua afmeting en uitstraling, komen we graag bij je kijken. We nemen de maten en kijken hoe je kantoorinrichting er uit ziet en hoe je de tafel wilt gebruiken. Daarna krijg je een tafel op maat, waar je helemaal gelukkig van wordt.

STU_dsc1504-projecten-LR-10
Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Zodra we contact hebben, inventariseren we je wensen vast. Op basis daarvan zetten we de volgende stappen. Vul je gegevens in en je hoort zo snel mogelijk van ons!

2023-05-16_Herben-Stefan-van-Asselt-2.png