Over Van Asselt Interieurbouw

Van Asselt Interierbouw is een jong bedrijf met een hoop ervaring. Vanuit Uddel, centraal in Nederland, geven wij, de broers Van Asselt, vorm aan ons bedrijf. Met een eigen werkplaats, apparatuur en wagenpark pakken we elke uitdaging met opgerolde mouwen aan. Samen hebben we ruime ervaring in zowel de woningbouw als interieurbouw. Dat maakt ons tot een veelzijdig team van de grote lijnen tot en met de fijne kneepjes van het vak.

Kennismaken?
STU_dsc1593-projecten-HR-30_bew.jpg

Maatwerk, vakmanschap en kwaliteit. Dat zijn jouw waarden. Wij maken jouw wens met passie en vakbekwaamheid geheel op maat, zodat het helemaal past in jouw plaatje. De kwaliteit van onze producten staat altijd voorop. Op deze manier kunnen wij jou de garantie geven dat je veel plezier gaat krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Onze eigen aanpak

Als je meer op deze website hebt gelezen, weet je dat we niet van de grote, dure woorden zijn. We werken liever met onze handen dan met onze mond, maar nu het toch even moet:

  • We inventariseren je wensen en vertalen deze naar een globaal voorstel. 
  • Vinden we elkaar in de basis dan werken we een voorstel uit. 
  • Bij opdracht gaan we aan de slag. Dat begint met een ontwerptekening. Eventueel ook in 3D, zoals bij een keuken.
  • Pas als je het ontwerp hebt goedgekeurd, gaan we fase 2 in. We bestellen de materialen en plannen het werk in.
  • Als de voorbereidingen zijn gedaan, maken we een afspraak voor levering of montage. Je krijgt dan ook instructies voor eventuele voorbereidingen ter plekke.
  • Het is zover! We komen het meubel bij je afleveren of een complete keuken plaatsen. Altijd een moment om naar uit te kijken. Als we klaar zijn, ruimen we alles op en vragen we je of het voldoet aan je verwachtingen. We gaan pas weg als je helemaal tevreden bent.
Dit wil ik
STU_dsc1575-projecten-HR-26_bew.jpg
Door heel Nederland

Wij zijn werkzaam in heel Nederland, het maakt dus niet uit waar u woont, we komen naar u toe! Onze materialen nemen wij graag mee. Onze producten zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit!

VAU-_dsc5788-werkplaats-bus-LR-1