Maatwerkkeuken

Een nieuwe keuken… Daar komt een hoop bij kijken. Er is geen andere ruimte in het huis waarbij je zoveel keuzes moet maken als bij een nieuwe keuken. En als je met verschillende keukenverkopers gaat praten, wordt het er niet gemakkelijker op.

Steeds meer mensen kiezen daarom voor een maatwerkkeuken. Een keuken die precies bij ze past. En dat is voor iedereen anders. Als jij ook liever een maatwerkkeuken wilt, ben je bij ons aan het goede adres.

Inspiratie

We willen van alles van je weten. Dat begint natuurlijk met de ruimte waarin we de keuken gaan bouwen. We komen op afspraak bij je kijken, zodat we een goed beeld krijgen van de uitgangssituatie. Het voordeel van een maatwerkkeuken is dat we flexibel zijn in de afmetingen van de verschillende elementen. We willen ook weten hoe je de keuken gebruikt en wat je voorkeuren zijn qua materialen en apparatuur. Waar je zelf nog twijfelt, adviseren we je over de verschillende mogelijkheden met de voor- en nadelen. We zijn geen keukenverkopers. Wij zijn interieurbouwers, waarbij het ons gaat om het gebruik en gemak. Jij moet je straks prettig voelen in je nieuwe keuken.

Bekijk projecten
STU_dsc3724-1-project-Nieuw-milligen-LR-10

Keuzefeest

Als we de indeling van de ruimte samen met je hebben vastgesteld, gaan we de keuken samenstellen. Dat betekent heel veel keuzes maken. Welke apparatuur wil je? We kunnen alle A-merken leveren. We gaan voor een eersteklas keuken en daar hoort goede apparatuur in. Hoe gaat het werkblad eruit zien in combinatie met de fronten? Je kan tegenwoordig alle kanten op met natuursteen, composiet (o.a. Dekton) en hout. Ook over de achterwanden moeten we het samen hebben. We kunnen bijvoorbeeld vuilafstotende panelen plaatsen of de wanden afwerken met tegels of steenstrips.

Van al die keuzes maken wij feestje. Want hoe mooi is het om zelf je keuken samen te stellen! Of in samenwerking met een interieurarchitect? Wij zijn er klaar voor!

Afspraak maken
VAU-_dsc8384-Noord-Riezenweg-27-Uddel-LR-36

Offerte

Nadat we samen alles op een rijtje hebben gezet, maken we een offerte en een driedimensionale presentatie van de maatwerkkeuken. Daarmee kan je als het ware door je nieuwe keuken heen lopen. Het geeft je de mogelijkheid om nog aanpassingen te doen qua indeling, materialen of apparatuur. We nemen de offerte samen door en stellen tegelijkertijd een mogelijke planning op. Na jouw akkoord maken we alles definitief en beginnen we meteen met het bestellen van de apparatuur en alle benodigde materialen. Je krijgt van ons de opdrachtbevestiging inclusief de technische tekeningen voor de aansluitingen van elektra, water en afvoer.

STU_dsc3802-project-Nieuw-milligen-LR-29
Plaatsen van de maatwerkkeuken

Enkele dagen voordat we de keuken komen plaatsen, nemen we contact met je op om onze komst aan te kondigen. Het bouwen van een maatwerkkeuken neemt een aantal werkdagen in beslag. We doen er alles aan om de overlast die dat geeft, zoveel mogelijk te beperken. We leveren de keuken gebruiksklaar op, inclusief het kitwerk.

We testen de apparatuur en laten alles schoon achter. Op alle apparatuur heb je de reguliere fabrieksgarantie. We komen sowieso nog binnen een jaar terug om alle kastjes en laden na te lopen en bij te stellen waar nodig.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Zodra we contact hebben, inventariseren we je wensen vast. Op basis daarvan zetten we de volgende stappen. Vul je gegevens in en je hoort zo snel mogelijk van ons!

2023-05-16_Herben-Stefan-van-Asselt-2.png