Gastvrijheid vertaald naar luxe

In het idyllische Nieuwmilligen, omgeven door groene bossen en uitgestrekte weilanden, bevindt zich een prachtig gastenverblijf. Het interieur van het gastenverblijf is ontworpen en gerealiseerd door Van Asselt. Met oog voor detail en passie voor het ambacht. De keuken is een waar pronkstuk, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals eiken fineer en mortex. Het meubel is greeploos uitgevoerd en straalt een serene rust uit. De fronten zijn gelakt met een matte kleurloze lak, waardoor de warme houttinten volledig tot hun recht komen.

De slaapkamer is voorzien van strakke kasten die naadloos in de ruimte zijn geïntegreerd. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Het geheel straalt een serene rust uit, waarin gasten zich direct thuis voelen. Het gastenverblijf in Nieuwmilligen is dan ook de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen, omringd door de rustgevende natuur en prachtige interieurontwerpen.

Plan een afspraak
STU_dsc3843-project-Nieuw-milligen-LR-39
Wat kost dit project?

Het begint met inspireren? Wij helpen u graag naar de volgende stap. Benieuwd wat dit project kost? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je een opgave toe. 

STU-_z6f3920Foto-project-werkplaats-bus-LR-11.png