Multifunctioneel onder schuine kanten

Ontdek de perfecte oplossing voor kasten onder schuine kanten. Deze kasten zijn met zorg vervaardigd van een duurzaam zwart meubelpaneel, wat zorgt voor een moderne en elegante uitstraling in elke ruimte.

De deuren van de kasten zijn vervaardigd van hoogwaardig eikenhouten fineer, dat is gespoten in een verfijnde antracietkleur. Dit geeft de kasten een stijlvolle en eigentijdse look, terwijl de natuurlijke textuur van het eikenhout subtiel behouden blijft.

Binnen in de kasten zijn praktische Blum laden geïntegreerd. Deze laden staan bekend om hun soepele functioneren en hoogwaardige kwaliteit, waardoor je moeiteloos en georganiseerd je spullen kunt opbergen.

Om een vleugje sfeer en stijl toe te voegen, is de kast rondom voorzien van een ingebouwde LED-strip. Deze subtiele verlichting benadrukt de contouren van de kast en creëert een aangename sfeer in de ruimte.

Ontdek functionaliteit en verfijning met van de maatwerkkasten. En ervaar het beste van beide werelden: een strak en modern ontwerp, gecombineerd met praktische opbergruimte en subtiele verlichtingselementen. Transformeer elke schuine kant in een functioneel en visueel object in je woning

Plan een afspraak
STU_dsc3822-1-project-Nieuw-milligen-LR-33
Wat kost dit project?

Het begint met inspireren? Wij helpen u graag naar de volgende stap. Benieuwd wat dit project kost? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je een opgave toe. 

STU-_z6f3920Foto-project-werkplaats-bus-LR-11.png