Zwevende tv-meubel, tijdloze functionaliteit

Transformeer je woonkamer met ons stijlvolle zwevende tv-meubel, een perfecte combinatie van moderne esthetiek en functioneel design. Dit unieke meubelstuk is voorzien van een prachtig mortex blad, terwijl de fronten zijn vervaardigd van hoogwaardig hout fineer.

Het zwevende ontwerp van het tv-meubel creëert een gevoel van ruimte en lichtheid, waardoor je woonkamer een moderne en minimalistische uitstraling krijgt. Het mortex blad voegt een vleugje elegantie toe en biedt een duurzame en onderhoudsvriendelijke oppervlakte voor je televisie en andere media-apparatuur.

De fronten van het tv-meubel zijn gemaakt van hout fineer, waardoor een natuurlijke en warme uitstraling ontstaat. Het fineer geeft het meubel een unieke textuur en karakter, waardoor het een eyecatcher wordt in je interieur. De combinatie van het mortex blad en het hout fineer creëert een harmonieus contrast dat zorgt voor een tijdloze en eigentijdse look.

Naast het esthetische aspect biedt ons zwevende tv-meubel ook praktische functionaliteit. Met voldoende opbergruimte achter de fronten kun je al je media-accessoires en andere benodigdheden netjes organiseren. Dankzij het zwevende ontwerp blijft de vloer vrij, waardoor je gemakkelijk kunt schoonmaken en je woonkamer een opgeruimde uitstraling behoudt.

Plan een afspraak
STU_dsc3786-project-Nieuw-milligen-LR-26
Wat kost dit project?

Het begint met inspireren? Wij helpen u graag naar de volgende stap. Benieuwd wat dit project kost? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je een opgave toe. 

STU-_z6f3920Foto-project-werkplaats-bus-LR-11.png