Tijdloze schoonheid en vakmanschap

Een bijzondere opdracht: het ontwerpen van een stijlvolle boekenkast met een vleugje muzikaliteit. Samen met de klant ging Van Asselt Interieurbouw aan de slag om een uniek ontwerp te creƫren dat perfect zou passen in het interieur.

Het ontwerp is gebaseerd op symmetrische vormen met het idee om de piano als het ware in de wand te laten vallen. Van Asselt ging de uitdaging om deze twee elementen op harmonieuze wijze in het ontwerp te integreren. Het resultaat: een prachtig ontwerp dat perfect aansluit bij de wensen van de klant.

De boekenkast is voorzien van verschillende compartimenten, afgewisseld met ruimte voor de piano. Geheel greeploos en de deurtjes voorzien van een tip-on systeem. Een lichte aanraking is voldoende om de deuren te openen. Dit zorgt ervoor dat de strakke en minimalistische uitstraling behouden wordt, die perfect paste bij de stijl van het interieur.

Het eindresultaat is een boekenkast die niet alleen praktisch is, en tegelijk ook een ware eyecatcher in de ruimte. 

Plan een afspraak
STU_dsc1614-hdr-projecten-LR-35
Wat kost dit project?

Het begint met inspireren? Wij helpen u graag naar de volgende stap. Benieuwd wat dit project kost? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je een opgave toe. 

STU-_z6f3920Foto-project-werkplaats-bus-LR-11.png