Stijlvolle garderobekast

De binnenkasten zijn afgewerkt met notenhout, waardoor er een warme en sfeervolle uitstraling ontstaat in de ruimte. Het open gedeelte met de ronde zwarte roede zorgt voor een speels element en biedt ruimte voor de presentatie van mooie spullen.

De deuren van de kast zijn met veel aandacht voor detail geschilderd en gespoten, zodat de kwaststreken goed zichtbaar zijn. Dit geeft de kast een authentieke en ambachtelijke uitstraling die perfect past bij de stijl van het interieur.

Om het geheel af te maken zijn de deuren voorzien van elegante goudkleurige grepen, die de kast een luxe uitstraling geven en zorgen voor een mooi contrast met de donkere kleur van het notenhout.

Al met al is deze kast een ware eyecatcher in de ruimte. Het is niet alleen een praktisch element voor de opslag van spullen, maar ook een mooi object dat de ruimte verrijkt met zijn warme uitstraling en bijzondere details.

Plan een afspraak
STU_dsc1753-projecten-LR-61
Wat kost dit project?

Het begint met inspireren? Wij helpen u graag naar de volgende stap. Benieuwd wat dit project kost? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je een opgave toe. 

STU-_z6f3920Foto-project-werkplaats-bus-LR-11.png