Tijdloze schoonheid en vakmanschap

Deze kast is een uniek meubel dat is gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen. De binnenzijde van de kast is afgewerkt met een prachtige noten uitstraling die een warme en uitnodigende sfeer uitstraalt. De olijfgroene kastdeuren zijn een stijlvolle toevoeging aan het geheel en zorgen voor een moderne uitstraling.

De kast is ontworpen met uw specifieke behoeften in gedachten. Het biedt de juiste oplossing voor uw was- en droogmachine op de perfecte hoogte, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot deze apparaten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ruimtegebrek. Daaronder vindt u hoogwaardige zwarte Blum-lades van de beste kwaliteit, die soepel open en dicht gaan en voldoende opbergruimte bieden voor uw spullen.

Maar dat is niet alles - deze kast biedt ook nog veel overige bergruimte die u naar wens kunt indelen. Het is een perfecte mix van functionaliteit en stijl, waardoor het niet alleen een praktische toevoeging aan uw interieur is, maar ook een prachtig meubelstuk dat een blijvende indruk zal achterlaten.

Plan een afspraak
STU_dsc1698-projecten-LR-54
Wat kost dit project?

Het begint met inspireren? Wij helpen u graag naar de volgende stap. Benieuwd wat dit project kost? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je een opgave toe. 

STU-_z6f3920Foto-project-werkplaats-bus-LR-11.png