ToppuntĀ van stijl en functionaliteit!

Een moderne keuken waar stijl, klasse en functionaliteit naadloos op elkaar aansluiten. Het aanrechtblad is vervaardigd uit hoogwaardig composietmateriaal, waardoor deze niet alleen glad en vlekvrij is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.
Het elegante zwarte houtfineer geeft de keuken een vleugje luxe en verfijning.

Wat betreft de apparatuur, is gekozen voor het gerenommeerde merk ATAG om in alle behoeften te voorzien. De ATAG-apparatuur staat bekend om zijn hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid, waardoor u kunt zorgenloos kunt genieten in de keuken. Van kookplaten tot ovens en afzuigkappen, elk apparaat voldoet aan de hoogste standaarden.

En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een koffiemachine ingebouwd. Genieten van de favoriete koffiecreaties. Met een druk op de knop kunt u genieten van heerlijke koffie, espresso of cappuccino, precies zoals gewenst is.

Laat uw droomkeuken creeren door Van Asselt Interieur. Perfect tot in de details en precies op maat. Een samenspel van functionaliteit, design en vakmanschap maken van uw keuken een plek waar comfort en kookplezier hand in hand gaan.

Plan een afspraak
Wat kost dit project?

Het begint met inspireren? Wij helpen u graag naar de volgende stap. Benieuwd wat dit project kost? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je een opgave toe. 

STU-_z6f3920Foto-project-werkplaats-bus-LR-11.png