Luxe en stijlvolle meubelen

Deze woning hebben we met zorg en aandacht ingericht. Diverse meubelelementen hebben we vervaardigd, zoals een tafel, dressoir, zuilen en een garderobemeubel. Allen afgewerkt met een karakteristieke zwarte houtfineer. 

De tafel is het stralende middelpunt van de ruimte, met zijn moderne design en elegante afwerking. Het dressoir voegt niet alleen stijl toe aan de ruimte, maar biedt ook voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. Dankzij de blum lades open en sluit je het dressoir met slechts een lichte aanraking, zonder enig geluid. De zuil voegt een decoratief element toe aan je interieur en dient als een perfecte plek om je favoriete items tentoon te stellen. 

De meubels die Van Asselt maakt combineren functionaliteit met stijl en comfort, die we omzetten naar maatwerk. Zodat uw wensen exact vertaald worden naar de juiste meubelelementen. Graag creĆ«eren we een harmonieus en verfijnd interieur op basis van jouw wensen, versterkt met het advies wat wij je graag geven. 

Plan een afspraak
STU_dsc1504-projecten-LR-10
Wat kost dit project?

Het begint met inspireren? Wij helpen u graag naar de volgende stap. Benieuwd wat dit project kost? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je een opgave toe. 

STU-_z6f3920Foto-project-werkplaats-bus-LR-11.png