Zakelijk en gestructureerd

Het uiterlijk van deze kast is een kunstwerk op zich. De panelen, vervaardigd uit zwart gespoten eiken fineer, stralen een tijdloze elegantie uit. Het diepe zwarte hout vormt een prachtig contrast met de eigentijdse spotjes in de nissen, uitgerust met dimmers om de sfeer naar wens aan te passen.

De elegante lange handgrepen die met zorg zijn gekozen zorgen voor het gemakkelijk openen van de deuren. Het eiken fineer zorgt voor een warme uitstraling in deze kantoorruimte. Wat voor ons de kast opvallend maakt, zijn de Van Asselt scharnieren, die naadloos integreren met het geheel.

Bij Van Asselt Interieur gaat het niet alleen om de maatwerkkast zelf, maar om de beleving die het aan de kantoorruimte toevoegt. Onze op maat gemaakte kantoorkasten geven uw ruimte inspiratie en sereniteit. Samen kunnen we uw kantoorruimte transformeren in een oase van esthetiek en vakmanschap.

Plan een afspraak
Wat kost dit project?

Het begint met inspireren? Wij helpen u graag naar de volgende stap. Benieuwd wat dit project kost? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je een opgave toe. 

STU-_z6f3920Foto-project-werkplaats-bus-LR-11.png