Tijdloze schoonheid en unieke ambacht

Deze bijzondere kast combineert de warmte van notenhout met een eigentijds ontwerp, wat resulteert in een prachtig meubelstuk dat zowel functioneel als esthetisch verbluffend is. De binnenkasten zijn zorgvuldig afgewerkt met notenhout, waardoor een rijke en diepe uitstraling ontstaat. Dit hoogwaardige hout brengt een gevoel van elegantie en warmte in elke ruimte. Het open gedeelte van de kast is voorzien van een sierlijke ronde zwarte roede, die een vleugje moderne finesse toevoegt aan het geheel.

De deuren van de kast zijn gespoten en daarin is een kwaststreep verwerkt. Hierdoor zijn de kwaststrepen subtiel zichtbaar. Deze ambachtelijke afwerking geeft de kast een unieke uitstraling en laat de liefdevolle aandacht zien die aan elk detail is besteed. Het is een eerbetoon aan traditioneel vakmanschap en voegt een artistiek element toe aan het geheel.Om het geheel af te maken, zijn de deuren voorzien van goudkleurige grepen. Deze gouden accenten voegen een vleugje luxe en glamour toe aan de kast, waardoor deze een echte blikvanger wordt in je interieur.

Laat je verrassen door het buitengewone ambacht en gun jezelf een maatwerkkast. Laat je inspireren door de natuurlijke pracht van notenhout, de subtiele imperfecties van de handgeschilderde afwerking en de luxueuze uitstraling van de goudkleurige grepen. 

Plan een afspraak
STU_dsc1776-pano-projecten-LR-64
Wat kost dit project?

Het begint met inspireren? Wij helpen u graag naar de volgende stap. Benieuwd wat dit project kost? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je een opgave toe. 

STU-_z6f3920Foto-project-werkplaats-bus-LR-11.png