Maatwerkkasten

Een maatwerkkast is niet alleen een praktische plek voor je spullen, maar ook een sieraad voor het interieur. Materiaal, kleur en vorm zijn volledig af te stemmen op de sfeer en uitstraling van de ruimte. Een maatwerkkast betekent ook gebruiksgemak.

De afmetingen en indeling kan je precies laten aansluiten bij de functionaliteiten van de kast: opslag, opbergen, voorraad, presentatie of decoratie. Ook zorgt een maatwerkkast voor optimale benutting van ruimte. Wij maken maatwerkkasten waar je een leven lang plezier van hebt.

Woonkamer

Samen met de keuken vormt de woonkamer het centrale punt van het huis. Het is een plek om te eten, te werken en te ontspannen. Voor al die verschillende activiteiten maken wij meubels en passende kasten. Een voorraadkast met een slimme indeling zodat er veel in kan en het toch allemaal overzichtelijk blijft. Een buffetkast of dressoir voor het serviesgoed, tafellinnen en stapels spelletjes. Een boekenkast van wand tot wand, voor boeken en alle andere decoratieve verzamelingen. Een TV-kast, die meer biedt dan alleen ruimte voor audio en video.

Adviesgesprek plannen
Maatwerk kast - boekenkast - Uddel

Slaapkamer

Een slaapkamer is tegenwoordig meer dan alleen een plek om te slapen. Het is een ruimte die ontspanning biedt en waar je tot rust kunt komen. Het interieur van een slaapkamer wordt daarop afgestemd. Zo moet de ruimte plaats bieden voor een televisie en natuurlijk voldoende opbergruimte voor kleding en schoenen. Een maatwerkkast biedt uitkomst. Het biedt alle ruimte die nodig is en kan volledig worden aangepast aan de sfeer van het interieur. Zeker bij schuine wanden en dakkapellen biedt een maatwerkkast ineens een zee aan mogelijkheden en ruimte. En wat te denken van een inloopkast…

STU-_dsc1919-Projecten-HR-82.jpg

Bijkeuken en entree

Als je woning beschikt over een ruimte die wordt gebruikt als bijkeuken of berging, win je enorm veel praktische ruimte met een maatwerkkast. Hierin kan van alles worden geïntegreerd, zoals een wasmachine, droger, extra koelkast of vriezer. En wat te denken van schoonmaakmiddelen, wasmiddelen, voorraad, jassen en tassen. Voor de liefhebbers maken we met plezier een wijnopslag. Ook kunnen we een standaard trapkast ombouwen tot een multifunctionele ruimte waar je veel meer rendement uit haalt. Gemakkelijk opbergen betekent altijd een opgeruimder huis.

STU_dsc1744-pano-projecten-LR-60
Ontwerp van de maatwerkkast

Een maatwerkkast begint niet met goed meten. Dat doen we natuurlijk ook, maar eerst willen we van je weten wat je wensen zijn. Waarom wil je een kast en waar moet die kast komen te staan (of te hangen). We kunnen dan meteen al met je meedenken over mogelijkheden en oplossingen. Daarna gaan we meten, ontwerpen en laten we je zien wat het gaat worden met een prijsopgave.

Na je akkoord gaan we de materialen verzamelen en op maat maken. Dat pakket nemen we mee naar jou en ter plekke monteren we alles tot een geheel. De zaagtafel nemen we ook mee, want je weet tenslotte maar nooit…

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Zodra we contact hebben, inventariseren we je wensen vast. Op basis daarvan zetten we de volgende stappen. Vul je gegevens in en je hoort zo snel mogelijk van ons!

2023-05-16_Herben-Stefan-van-Asselt-2.png